Waarom je laten certifiëren ?

Certificatie is een must!

Erkend koeltechnieker

Om in Vlaanderen werkzaamheden aan stationaire koelinstallaties met gefluoreerde broeikasgassen of ozonlaagafbrekende stoffen uit te voeren, waarbij er een risico bestaat op de emissie van schadelijke koelmiddelen, moeten zowel het koeltechnisch bedrijf als de koeltechnici beschikken over een Vlaams erkenningsbewijs.

Je certificaat behalen bij Technicert in slechts enkele stappen :

  • Je volgt een opleiding bij Technicert. In deze opleiding komen zowel de theoretische als de praktische aspecten van de wereld van de koeltechniek aan bod. Tijdens de praktische opleidingen doen we enkele simulaties van oefeningen die je op het examen ook zal krijgen. De vragen van het theoretisch examen zijn vrij raadpleegbaar op de site van LNE (Departement Leefmilieu, Natuur en energie).
  • Na het volgen van de opleiding kan je aansluitend bij Technicert ook het certificatie-examen CAT I, II, III of IV afleggen en indien je dit succesvol aflegt, wandel je buiten als gecertifiëerd koeltechnieker!

  • Je hebt nu je officiëel certificaat en hebt je kansen op de arbeidsmarkt erg vergroot en kan een ruime waaier van diensten en producten aanbieden aan je klanten!
  • Lekker makkelijk toch !