Technicert is een door Constructiv erkend opleidingscentrum

Technicert bv 12/12/2023

Indien je werknemer (bouwvakarbeider) ingeschreven is onder het Paritair Comité 124, ondersteund Constructiv opleidingen die gegeven worden door erkende opleidingcentra die inzetten op kwaliteit en expertise. Technicert is een door Constructiv erkend opleidingscentrum. 

Opleidingen geven uw arbeiders de kans om zichzelf te verrijken en uw bedrijf te versterken. Daarom zorgt Constructiv voor financiële tussenkomsten bij opleidingen en voorzien ze verschillende mogelijkheden om de opleidingsuren in te plannen.

Afhankelijk van het tijdstip van de opleiding kunnen de tussenkomsten verschillend zijn. Hieronder kan u nagaan op welke tussenkomsten en premies u aanspraak maakt (onder voorbehoud van ondertekening van de sectorale cao).
Voor meer info bezoek de website van Constructiv ( www.constructiv.be ) of contacteer Technicert voor meer info of begeleiding.

Laatste blogs

Technicert bv 16/02/2024

Technicert staat met mooi artikel in vaktijdschriften

In de vaktijdschriften Cool and Comfort en Install Magazine wordt een artikel gewijd aan de verhuis naar ons nieuwe opleidingscentrum. In deze blog kan je het artikel lezen

Lees meer

Technicert bv 31/01/2024

Knelpuntberoepn 2024

Koeltechnieker blijft ook in 2024 weer een knelpuntberoep! Werkzekerheid gegarandeerd met het certificaat in de koeltechniek!

Lees meer

Technicert bv 31/01/2024

Is uw woning warmtepompklaar?

Heel wat mensen weten niet of hun woning geschikt is voor een warmtepomp. Nochtans is deze manier van verwarmen dé toekomst, omdat het zo energiezuinig en klimaatvriendelijk is. Met de gebruiksvriendelijke tool ‘Warmtepompklaar’ kunnen eigenaars in enkele stappen achterhalen of hun huis of appartement duurzaam verwarmd kan worden met een warmtepomp of zij eerst nog extra moeten isoleren.

Lees meer

Bekijk ons aanbod aan opleidingen en examens