KMO Portefeuille

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviesdiensten zoals bijvoorbeeld het opstellen van een communicatieplan voor je bedrijf, maar dus ook opleiding tot koeltechnieker of andere opleidingen bij Technicert.

Kleine ondernemingen genieten 30% steun, een middelgrote onderneming 20% steun. Het maximale steunplafond per jaar is 7.500 euro steun.

De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom wordt het u als ondernemer eenvoudig gemaakt om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen. Technicert helpt u graag bij het indienen van uw KMO-portefeuille subsidieverzoek.

Erkenning

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waarmee je een groot deel van het inschrijvingsgeld kan recupereren. Technicert bv is als opleidingsinstelling een erkende dienstverlener. Het erkenningsnummer van Technicert bv bij de KMO portefeuille is : DV.O245123 Dit nummer vind je ook steeds terug in je bevestingsmail en alle communictaie ivm je opleiding.

Stappenplan

  • Je schrijft je in voor een opleiding bij Technicert bv.
  • Je doet een subsidieaanvraag via de website van de KMO portefeuille, deze kan u vinden door hier te klikken. Dit gebeurt online en ten laatste 14 dagen na de aanvang van de opleiding. Hulp nodig ? Technicert bv begeleidt je graag!

Belangrijke info

  • Het inschrijvingsgeld excl. BTW moet minstens 100 euro bedragen.
  • Je aanvraag moet ten laatste 2 weken na de start van de opleiding gebeuren.
  • Het erkenningsnummer van Technicert bv bij de KMO portefeuille is : DV.O245123.

Meer vragen

Kmo-portefeuille is een dienst van het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen. Heb je vragen? Je kan hiervoor terecht op het gratis nummer 1700 of check de uitgebreide faq of stappenplan op de site van KMO portefeuille.

Hulp nodig?

Dit alles lijkt op het eerste zicht nogal een rompslomp en veel administratief werk. Het is echter een redelijk eenvoudig systeem, maar indien u vragen heeft of hulp en begeleiding hierbij wenst, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren, wij helpen en begeleiden u graag!