Waarom voor ons kiezen

Wij onderscheiden ons door onze flexibele en klantgerichte aanpak. Als ‘kleine’ onderneming kunnen wij zeer kort op de bal spelen en producten en oplossingen aanbieden die u als vakman verder kunnen helpen zonder al te veel administratieve rompslomp en zonder al te veel tijdverlies door verre verplaatsingen.

Aarzel niet om ons te contacteren met uw vragen en opmerkingen, samen zoeken wij steeds voor een gepaste oplossing op maat. Ons team van zeer ervaren en energieke professionals staat graag tot uw dienst.

Bart Verhaert

Een combinatie van praktijkervaring in de bedrijfswereld (+20 jaar) en ervaring als onderwijzer in de koeltechniek. Geen ‘koeltechnische’ geheimen voor Bart die deze perfect weet over te brengen, hetgeen u gegarandeerd een hoop theoretische en praktische kennis oplevert

David Van der Auwera

Na jarenlang een eigen KMO geleid te hebben, zorgt David nu voor de administratie en het vlotte verloop van alle opleidingen en examens. Vragen bij het inschrijven, bekomen van KMO-portefeuille subsidies, oplossingen op maat of …. Vraag maar raak en wij trachten voor een gepaste oplossing te zorgen !

Flexibel

.

Klantgericht

.

Oplossingen

.

Ervaren Team

.

Bekijk ons aanbod aan opleidingen en examens