Actualisatie examen

U hebt een Vlaamse erkenning als ‘koeltechnicus/technicus koelinstallaties’ nodig als u werkzaamheden uitvoert aan stationaire koelinstallaties (bijv. industriële koeling, diepvriezers, aircosystemen of warmtepompen).

Deze erkenning is 5 jaar geldig, en moet dus om de 5 jaar hernieuwd of geactualiseerd worden!

Examens

Actualisatie-examen certificaat in de koeltechniek CAT I

Je hebt in het verleden reeds je certificaat cat I behaald? Dit certificaat moet om de 5 jaar hernieuwd worden. Door aan dit examen deel te nemen en te slagen wordt uw certificaat voor 5 jaar vernieuwd! Snel en eenvoudig. Schrijf je in door een mailtje te sturen naar : info@technicert.beMeer info

1 uur

€ 150 (excl. BTW)

Inschrijven Op maat van jou
Meer Examenmomenten
Inschrijven Op maat van jou

Dit actualisatie-examen kan u ook bij Technicert afleggen, snel en vlot zodat u geen tijd verliest en u in orde blijft met uw erkenning.

Via Technicert kan je deze actualisatie -of hernieuwingsexamens niet alleen afleggen bij Technicert zelf, maar wij komen ook naar jouw firma of naar een locatie dicht bij jou, om onnodige verplaatsingen en tijdverlies te vermijden! Deze actualisatie-examens kunnen we op maat inrichten, volgens jullie wensen!

Persoonlijk voorstel op maat

Klik hier om ons te contacteren zodat we een gepast voorstel op maat kunnen uitwerken!

Technicert zal ook actualisatie examens op diverse locaties overal in Vlaanderen inrichten, zodat u steeds een examen zal kunnen afleggen bij u in de buurt!

Contacteer ons voor meer info !

Het is mogelijk om 12 maanden vóór het verlopen van het certificaat reeds deel te nemen aan het actualisatie-examen zonder dat de geldigheidsdatum opschuift! Stel bijvoorbeeld dat het certificaat op 10/11/2022 vervalt en uw technieker slaagt voor het actualisatie examen op 23/05/2022 dan is de geldigheidstermijn van het nieuw certificaat 1O/11/2027!