LED : Leer- en ervaringsbewijzendatabank

Technicert bv 01/06/2022

Wat is LED?

LED staat voor Leer- en ervaringsbewijzendatabank.

In het kort : LED is een databank die jouw gegevens van kwalificatiebewijzen (diploma’s, certificaten, getuigschriften, ervaringsbewijzen ...) verzamelt.

Je kan jouw LED raadplegen door met je elektronische identiteitskaart (eID), Itsme of token in te loggen. Je kan enkel de kwalificatiebewijzen raadplegen die je zelf behaald hebt.

 

Ga naar jouw LED

 

Welke kwalificatiebewijzen zitten in LED?


De LED bevat gegevens van kwalificatiebewijzen zoals bijvoorbeeld de naam van de opleiding en de instelling waar het kwalificatiebewijs werd behaald, de datum van uitreiking enz. LED bevat geen digitale versie van papieren kwalificatiebewijzen en geen digitale versie van de papieren diplomasupplementen.

Meer info over welke kwalificatiebewijzen je in jouw LED vindt, vindt je hier.   

Heb je nog vragen ?  


Aarzel niet om ons te contacteren met jouw vragen betreffende LED. Je kan ook altijd de Veelgestelde vragen-rubriek raadplegen op de LED site, klik daarvoor hier.


Vanaf 1 september 2022 zal Technicert ook jouw Technicert-certificaten in het LED platform opladen.  Indien je vragen hieromtrent hebt, contacteer ons dan. Later hierover meer nieuws.


(Bron : https://leerenervaringsbewijzendatabank.be/ )


Laatste blogs

Technicert bv 25/03/2024

F-gassen verordening

Op 20 februari 2024 is de nieuwe EU-verordening betreffende F-gassen gepubliceerd

Lees meer

Technicert bv 16/02/2024

Technicert staat met mooi artikel in vaktijdschriften

In de vaktijdschriften Cool and Comfort en Install Magazine wordt een artikel gewijd aan de verhuis naar ons nieuwe opleidingscentrum. In deze blog kan je het artikel lezen

Lees meer

Technicert bv 31/01/2024

Knelpuntberoepen 2024

Koeltechnieker blijft ook in 2024 weer een knelpuntberoep! Werkzekerheid gegarandeerd met het certificaat in de koeltechniek!

Lees meer

Bekijk ons aanbod aan opleidingen en examens